Massagepraktijk Aloha

WELKOM EN EVEN VOORSTELLEN

Hallo, ik ben Carola Droste.

In januari 2006 las ik in de krant over sportmassage. Wat ook een zeer handig iets was, dat het een opleiding voor blinden en slechtzienden is, die ik kon volgen in Apeldoorn op het Loo erf. Ik kan namelijk zelf niet zien, maar dat maakt voor de massage niets uit natuurlijk, men zegt dat wij als blinden of slechtzienden nog beter kunnen voelen.

In juni 2006 ben ik begonnen met die opleiding. Ik vond het meteen super leuk en erg interessant. Het is wel een erg zware opleiding, maar als je het leuk vind doe je er ook je best voor. In april 2007 hadden we ons theorie examen dat 5 uur duurde. Dit was erg spannend. We kregen 2 weken later de uitslag en ik was gelukkig geslaagd. Daarna nog 2 maanden hard werken aan de praktijk, examentraining, en hadden  in juni ons praktijkexamen. Daar kregen we gelukkig dezelfde dag uitslag van, ook daarvoor ben ik geslaagd.

Nou en dan heb je je diploma, maar wat nu? Eerst heb ik er over nagedacht om bij een sauna aan het werk te gaan als sportmasseuse, maar dat is niks geworden. Op een gegeven moment heb ik besloten om voor me zelf te gaan beginnen. Dat lijkt allemaal heel simpel, maar er komt van alles bij kijken. Alles inrichten, naar de KVK, massagetafel, handdoeken, etc. Maar nu is het zover gekomen. Ik heb mijn eigen massagepraktijk.